Το κατάστημα - Ποιοι είμαστε

Στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής το 1987 ο Χρήστος Κίτσος , πτυχιούχος του ΤΕΙ οπτικής Αθηνών, ίδρυσε την επιχείρηση οπτικών ειδών Οπτότυπο. Μία γενιά αργότερα, το 2021, ο Σταύρος Κίτσος με πτυχίο οπτικού-οπτομέτρη προστέθηκε και ανανέωσε το επιστημονικό προσωπικό δυναμικό της επιχείρησης. Με τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα “Τεχνικές Οπτομετρικού Ελέγχου” του ΠΑΔΑ και στο τμήμα Στρατηγική Επικοινωνίας του Deree College, δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών συνδυάζοντας την επιστήμη με την επιχειρηματικότητα και την μόδα.

Σήμερα, το Οπτότυπο είναι ένα οπτικό κατάστημα, φακών επαφής και οπτομετρίας, στεγαζόμενο σε έναν ιδιόκτητο όμορφο χώρο στο κέντρο της πόλης. Η εκτέλεση συνταγών φακών οράσεως , η εφαρμογή φακών επαφής, ο έλεγχος οπτικής οξύτητας, οι προτάσεις σε γυαλιά οράσεως και σε γυαλιά ηλίου γίνονται καθημερινά με την καθοδήγηση και την συνέπεια του υπεύθυνου οπτικού-οπτομέτρη.

Το Οπτότυπο δημιουργεί συνεχώς νέες αξίες, προκειμένου να μεταφέρει έναν άνετο και επιτυχημένο τρόπο ζωής μέσω της όρασης και της οπτικής. Αναγνωρίζοντας και την εμπορική πλευρά ενός καταστήματος οπτικών ειδών, το μαγαζί μας φροντίζει να παρουσιάζει καθετί καινούργιο με συνεχώς ανανεωμένες συλλογές γυαλιών οράσεως και ηλίου. Στο χώρο φιλοξενούνται επώνυμα brands και άλλες συλλογές ξεχωριστού σχεδιασμού καλύπτοντας τις τάσεις της μόδας , αλλά και την ανάγκη για σωστή όραση.

Η γνώση, η σπουδή, η επιμόρφωση, το καταρτισμένο προσωπικό δυναμικό, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, αλλά ταυτόχρονα ο σεβασμός προς το επάγγελμα και προς τον πελάτη αποτελούν τα βασικά στοιχεία δραστηριοποίησης της οικογενειακής επιχείρησης. Το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο, όπου οι επισκέπτες θα αισθάνονται την χαρά της σωστής επιλογής για την όρασή τους.

Παροχές

Έλεγχος όρασης

Το κατάστημά μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό οπτομετρίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει έλεγχο όρασης και επιβεβαίωση της συνταγής του οφθαλμιάτρου σε όλους τους πελάτες μας.

Εργαστήριο

Στο εργαστήριο μας διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αποθήκη με οφθαλμικούς φακούς και ανταλλακτικά για την άμεση εξυπηρέτηση επιδιόρθωσης των γυαλιών σας.